Du er landet på Dørstopper.dk, det helt rigtige sted at finde Esschert Design dørstopper. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Esschert Design dørstopper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Esschert Design – Dørstopper Fabric 2,4 kg med håndtag

  • Mærke: Esschert Design

Sidste produkt på vores liste er Esschert Design – Dørstopper Fabric 2,4 kg med håndtag som vi har fundet til 65,- hos Bolig & Haven.

Forhandlerens beskrivelse:
Ikke flere smækkende døre Takket være denne funktionelle dørstop i et nutidigt moderne design, som også er lavet af materiale, der ikke ridser døre og gulve.
Dørstopperen flyttes let takket være det store lærredshåndtag.
Mål: L 12,5 x D 12,5 x H 16,2 cm M…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Esschert Design Dørstopper på listen er Esschert Design – Dørstopper Fabric 2,4 kg med håndtag fra Bolig & Haven med en pris på 65.00. Billigste udvalgte Dørstopper er Esschert Design – Dørstopper Fabric 2,4 kg med håndtag som du kan købe for 65.00 hos Bolig & Haven. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Esschert Design Dørstopper data og priser er hentet fra 1 butikker (Bolig & Haven). Alle Esschert Design Dørstopper tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørstopper guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørstopper blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørstopper: