Du er landet på Dørstopper.dk, det helt rigtige sted at finde Ib Laursen dørstopper. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ib Laursen dørstopper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dørstopper høne brun – Ib Laursen

  • Mærke: Ib Laursen
  • Farve: Brun

Sidste produkt på vores liste er Dørstopper høne brun – Ib Laursen som vi har fundet til 125,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: B: 18 H: 21 L: 23 cm. Materiale: Bomuld, Fyld 100 % polyester.
Vægt: 1,2 kg. Ib Laursen har endnu engang designet en meget kreativ og anderledes dørstopper, denne gang som en brun høne.
Hønen er super sød at have liggende ved døren:-) Den er hel…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Ib Laursen Dørstopper på listen er Dørstopper høne brun – Ib Laursen fra Mostersskur.dk med en pris på 125.00. Billigste udvalgte Dørstopper er Dørstopper høne brun – Ib Laursen som du kan købe for 125.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Ib Laursen Dørstopper data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Ib Laursen Dørstopper tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørstopper guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørstopper blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørstopper: