Du er landet på Dørstopper.dk, det helt rigtige sted at finde Järbo dørstopper. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Järbo dørstopper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Hoooked Järbo Nisse – Dørstopper Hækleopskrift 35×17 cm

  • Mærke: Järbo

Sidste produkt på vores liste er Hoooked Järbo Nisse – Dørstopper Hækleopskrift 35×17 cm som vi har fundet til 255,- hos Rito.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Hoooked Järbo Nisse er en hyggelig nisse-dørstopper.
Dørstopperen er hæklet i Hoooked Ribbon XL, som består af 80 % genanvendt bomuld – derfor kan farveforskelle forekomme. Hoooked Järbo Nisse er hæklet på en 8 mm hæklenål, eller den hæklenål som du s…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Järbo Dørstopper på listen er Hoooked Järbo Nisse – Dørstopper Hækleopskrift 35×17 cm fra Rito.dk med en pris på 255.00. Billigste udvalgte Dørstopper er Hoooked Järbo Nisse – Dørstopper Hækleopskrift 35×17 cm som du kan købe for 255.00 hos Rito.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Järbo Dørstopper data og priser er hentet fra 1 butikker (Rito.dk). Alle Järbo Dørstopper tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørstopper guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørstopper blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørstopper: