Bedste Reer Dørstopper: Se top 3 (opdateret maj 2022)

Dørstopper.dk » Alle guides » Dørstopper » Reer Dørstopper

Du er landet på Dørstopper.dk, det helt rigtige sted at finde Reer dørstopper. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Reer dørstopper tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Reer dørstopper antracit 2 pak

2: Reer dørstopper antracit 2 pak

Bedste pris: 69.95 hos Ovellie

Super anvendelige dørstoppere i antracit. Dørstopperne forhindre barnets hænder i at komme i klemme i døren og er lette at sætte på døren. Dørstopperne er egnet til døre med en pladetykkelse på 30-45 mm. Indeholder 2 stk. Rart at vide: Materiale: Højkva… læs mere hos Ovellie >>

Dagens priser og tilbud, opdateret 17. maj:

Dyreste Reer Dørstopper på listen er Reer Dørstopper – 3-Pak – OneSize – Reer Sikkerhedsudstyr fra Kids world.dk med en pris på 99.00. Billigste udvalgte Dørstopper er Reer dørstopper antracit 2 pak som du kan købe for 69.95 hos Ovellie. Forskellen på de to priser er 29.05 kr. – de 3 Reer Dørstopper vi har fundet koster i gennemsnit 89.32 kr.
Ovenstående Reer Dørstopper data og priser er hentet fra 3 butikker (Kids world.dk, Ovellie, Kids world). Alle Reer Dørstopper tilbud er opdateret i dag 17-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dørstopper guides:

Fandt du ikke det rigtige Dørstopper blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørstopper:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Dørstopper.dk