Du er landet på Dørstopper.dk, det helt rigtige sted at finde dørhåndtag. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle dørhåndtag tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Dlooky sikkerhedslås til dørhåndtag

  Vores første anbefaling er “Dlooky sikkerhedslås til dørhåndtag” som er vores bedste anbefaling

  Forhandlerens beskrivelse:
  Sikkerhedslåstildørhåndtager nyttigt i hjem, hvor der er børn, da sikkerhedslåsen giver dig mulighed for at låse dørhåndtaget, så børnene ikke kan åbne døren.Dørlåsenforhindrer adgang til steder, der kan være farlige, eller de steder i hjemmet hvor de små ikke skal kunne gå ind.
  Sikkerhedslåsen erselvklæbende dørlåsog nem at installere på døre, men den også kan bruges på vinduer, skuffer, garderobeskabe osv.
  Den er designet specielt til børn, men kan også bruges som sikkerhedslås til kæledyr.
  Sikkerhedslås, indeholder to enheder Beskyttelse af hjem med børn og kæledyr Originalt, alsidigt, fleksibelt, multifunktionelt design Multi-position, justérbar: justérbare låsearme Lås til døre, skuffer, vinduer, garderobeskabe osv.
  Nem at bruge og installere, der kræves hverken montering eller værktøj Høj kvalitet, slidstærkt klæbemiddel (3M), fast greb Let, håndtérbar, kompakt, optager meget lidt plads Dennedør- og vindueslåskan let monteres bag håndtaget på døren eller vinduet ved at følge de medfølgende instruktioner.
  Låsearmene kan justeres manuelt, så de placeres i en position, der muliggør låsning af håndtaget eller det ønskede område.
  Begge låsearme kan flyttes separat.
  Kan bruges til alle typer døre (soveværelse, spisekammer, terrasse, kontor osv.) samt til vinduer, garderobeskabe, skuffer osv.
  Det er en meget nemmere løsning end hvis der skal installeres en bolt eller en lås.
  Specifikationer: Materiale: ABS Farve: Grå Enheder: 2 enheder Originalt design: Innovativ og funktionel Type: Sikkerhedsblokering Multifunktion: Har forskellige anvendelser og mellemrum Kan justeres: Alsidig og kan tilpasses Til flere positioner: Døre og vinduer hovedanvendelse: Beskyttelse af børn sekundær brug: Kæledyr Nem installering med klister materiale: Fast greb Klæbemidler af høj kvalitet (3M): Modstandsdygtigt klæbemiddel Nem at anvende: Praktisk, nem og sikker brug Kompakt: Fylder meget lidt Let og bekvem: Nem at transportere og opbevare Ca.
  mål: 2x (8 x 12 x 5 cm)…

  Tjek bedste pris ❯❯

  2: Dørstop til dørhåndtag

   Vores anden anbefaling er “Dørstop til dørhåndtag” som er vores anbefaling nummer 2

   Forhandlerens beskrivelse:
   Undgå ridser og skader på vægge med dette selvklæbende dørstop.Beskyt væggene mod skader fra dørhåndtag med et selvklæbende dørstop.- Beskytter væggene- SelvklæbendeSpecifikationer:Farve: SortMateriale: PlastDimensioner: ca. 5 x 5 x 1 cmPakken indeholder:1x Dørstop…

   Tjek bedste pris ❯❯

   3: Dørhåndtag til indbygning uden lås

    Næste anbefaling er “Dørhåndtag til indbygning uden lås” som er nummer 3 på vores liste

    Forhandlerens beskrivelse:
    Håndtag/greb til indbygning i dør.
    Fungerer som lukkemekanisme og kan ikke låses. …

    Tjek bedste pris ❯❯

    4: Dørhåndtag 14,5 cm – Sort

    • Farve: Sort

    Produkt nummer 4 på vores “dørhåndtag-liste” er Dørhåndtag 14,5 cm – Sort

    Tjek bedste pris ❯❯

    6: Moderne udvendig bruser dørhåndtag i grafit sort rustfrit stål

    • Farve: Sort

    Forhandlerens beskrivelse:
    Moderne udvendig bruser dørhåndtag i grafit sort rustfrit stål Montage materiale er med i leveringen. Ved monteringen af bruse dørknob kræves det at der skal bores i glas med en tykkelse på mellem 8 – 13,1 mm Boret skal være Ø 9 mm  Længde L mm…

    Tjek bedste pris ❯❯

    7: Moderne bruser dørhåndtag med håndklæde håndtag i grafit sort rustfrit stål

    • Farve: Sort

    Forhandlerens beskrivelse:
    Moderne bruser dørhåndtag med håndklæde håndtag i grafit sort rustfrit stål Montage materiale er med i leveringen. Ved monteringen af bruse dørknob kræves det at der skal bores i glas med en tykkelse på mellem 8 – 13,1 mm Boret skal være Ø 9 mm …

    Tjek bedste pris ❯❯

    8: Klassisk rund bruser dørhåndtag med håndklæde håndtag i grafit sort rustfrit stål

    • Farve: Sort

    Sidste produkt på vores liste er Klassisk rund bruser dørhåndtag med håndklæde håndtag i grafit sort rustfrit stål som vi har fundet til 769,08 hos Beslagsmanden.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Klassisk rund bruser dørhåndtag med håndklæde håndtag i grafit sort rustfrit stål Montage materiale er med i leveringen. Ved monteringen af bruse dørknob kræves det at der skal bores i glas med en tykkelse på mellem 8 – 13,1 mm Boret skal være Ø 9 mm …

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste dørhåndtag i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse dørhåndtag:

    Dyreste Dørhåndtag på listen er Moderne bruser dørhåndtag med håndklæde håndtag i grafit sort rustfrit stål fra Beslagsmanden med en pris på 1325.28. Billigste udvalgte Dørhåndtag er Blindprop til dørhåndtag passer til Original som du kan købe for 28.00 hos Quickparts.dk. Forskellen på de to priser er 1297.28 kr.
    Ovenstående Dørhåndtag data og priser er hentet fra 8 butikker (Capida.dk, eStore DK, Marineudstyr.dk, Kitchentime DK, Davidsenshop.dk, Beslagsmanden, Quickparts.dk, Campstuff). Alle Dørhåndtag tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Dørhåndtag guides:

    Fandt du ikke det rigtige Dørhåndtag blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørhåndtag: