Du er landet på Dørstopper.dk, det helt rigtige sted at finde dørholder. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle dørholder tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Roca dørholder rf 26x33mm

  Vores første anbefaling er “Roca dørholder rf 26x33mm” som er vores bedste anbefalingTjek bedste pris ❯❯

  3: Dørholder

   Næste anbefaling er “Dørholder” som er nummer 3 på vores liste

   Forhandlerens beskrivelse:
   Dørholder i rustfrit stål. …

   Tjek bedste pris ❯❯

   4: Dørholder Han-del

    Sidste produkt på vores liste er Dørholder Han-del som vi har fundet til 5,- hos Profillageret.dk.

    Forhandlerens beskrivelse:
    Materiale: PVCVægt: 50gPakkestr.: 100 stk Prisen er pr.
    stkSælges pr.
    stk…

    Tjek bedste pris ❯❯

    Flere produkter.

    De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste dørholder i 2023 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse dørholder:

    Dyreste Dørholder på listen er Magnetisk dørholder – dørvægt 60 kg fra Beslagsmanden med en pris på 1909.20. Billigste udvalgte Dørholder er Dørholder Han-del som du kan købe for 5.00 hos Profillageret.dk. Forskellen på de to priser er 1904.2 kr.
    Ovenstående Dørholder data og priser er hentet fra 8 butikker (Hellers, Marineudstyr.dk, Profillageret.dk, Homeshop.dk, Beslagsmanden, ScandiHills.dk, Quickparts.dk, Campstuff). Alle Dørholder tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

    Flere Dørholder guides:

    Fandt du ikke det rigtige Dørholder blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dørholder: